Om os

Lidt om os

Hos Familiefrisøren er vi 10 friske piger med bred erfaring inden for hårmode. Vi har alle mange års erfaring i frisørfaget, og hos os kan hele familien blive klippet – både mor, far, børn og bedsteforældre. Vi hjælper gerne med opsætning til større begivenheder som bryllup, konfirmation eller runde fødselsdage. Vi bestræber os desuden hele tiden på at være med på tidens trends, og derfor nyder vi at tage på relevante kurser. For os er det vigtigt at levere en service i høj kvalitet, og vi bruger kun produkter, som vi kan stå inde for. Uanset om du har brug for en hurtig klipning eller en komplet makeover, så er du i trygge hænder hos os.

Vores team

Rikke

Frisør

Anne-Marie

Frisør

Michelle

Frisør

Louise

Frisør

Janni

Frisør

Mona

Frisør

Michelle V.

Frisør

Rikke

Frisør

Gulistan

Elev

Christine

Elev

Vores produkter

Her kan du læse om hvad vi bruger af produkter i salonen

DEN KOMPLETTE TILGANG TIL HÅRPLEJE & STYLING BERIGET MED ARGANOLIE

Moroccanoil er førende og pioner indenfor skønhedsprodukter beriget med arganolie. Alle Moroccanoils produkter — fra shampoo og conditioner til styling og finish — er beriget med arganolie. Dette giver en unik tilgang til hårpleje og styling, der ikke kun gør håret naturligt blødt og glansfuldt, men også forbedrer hårets tilstand hver gang produktet anvendes.

Davines blev grundlagt i parma i Italien, 1983 af Bollarti familien. Målet var at produceret high-end hårprodukter i laboratoriet, der ville blive solgt rundt om i verden. Efter et årti med at specialisere sig inden for hårpleje, så de første hårprodukter fra Davines dagens lys i 1996. Siden begyndelsen har Davines forkuseret på at producere produkter i høj kvalitet, der er udviklet i den ånd, Davines fra begyndelsen har fokuseret deres virksomhed omkring, at at tage vare på jorden og producere bæredygtige kvalitets produkter.

Forkæl dit hår med produkter fra Maria Nila.

Leder du efter bæredygtig og rene produkter til dit hår? Maria Nila laver lækre hårprodukter af høj kvalitet, men de går ikke på kompromis med miljøvenligheden eller skånsomheden af deres produkter. Alle deres produkter er veganske og indeholder hverken sulfater eller parabener.

Med hårprodukter fra Maria Nila gør du noget godt for dig selv samtidig med, at du støtter og skubber til en mere etisk og dyrevenlig retning for skønhedsbranchen. Indeholdet i deres miljøvenlige produkter er nøje udvalgt, så du kan få blødt og sundt hår på en bæredygtig måde.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på email eller telefon

Bliv klippet hjemme hos dig

Vi tilbyder nu en frisør på landevejene. Mona er en af vores gode faste piger, som efter noget allergi nu kører ud og klipper.